تور تور اسپانیا دانلود فایل تور

تور 4 شب اسپانیا

بلیط رفت و برگشت + ویزا + 4 شب هتل + صبحانه + ترانسفر + بیمه + گشت

خدمات تور :
اخذ ويزاي شنگن
بيمه ي مسافرتي سامان تا سقف پنجاه هزار يورو پوشش حوادث
اقامت در هتل هاي چهار ستاره همراه با صبحانه
پرداخت تمام هزينه هاي رفت و برگشت فرودگاهي با اتوبوس هاي توريستي
نقشه شهرها و يك كيف مدارك
گشت و گذار در شهر با اتوبوس هاي مجهز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه
1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی
الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2) 6 قطعه عکس 3.5×4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 3 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3) اصل و ترجمه شناسنامه
4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن با مانده یکسان
ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.
5) اصل و ترجمه سند مالکیت
6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
الف) پزشکان: پروانه مطب یا یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
ب) وکلا: پروانه وکالت
ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.
* فرم سفارت متقاضیان زیر 18 سال بایستی توسط پدر و مادر امضاء شود.
8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار
* حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر 12 سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری BLS الزامی می­‌باشد.
* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق
* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

برنامه سفر :
روز اول: حضور در فرودگاه امام خميني جهت پرواز به بارسلون ، انتقال به هتل
روز دوم: گشت شهري بارسلون
روز سوم: وقت آزاد
روز چهارم: وقت آزاد
روز پنجم: انتقال به فرودگاه جهت پرواز به تهران


"لطفا قبل از درخواست تلفنی چک شود"
تلفن : 777 343 88 - 021
تلفن : 836 54 - 021
کانال تلگرام : Thailandluxury@
کانال تلگرام : Turkey8@
اینستاگرام : Kouroshseir@
تلگرام : Kouroshseir@

همین الان

تور خودتو بساز